in Registreren


Legerdump.info stelt net als op Marktplaats advertentie ruimte beschikbaar, waar verkopers en kopers kunnen handelen in nieuwe en tweedehands artikelen. Hierbij moet u denken aan artikelen die te maken hebben met Defensie, Beveiliging, Buitensport, Klim-Bergsport, Wintersport en Zelfverdediging. Op Legerdump.info komen verkopers en kopers elkaar tegemoet in de zoektocht naar en de verkoop van artikelen uit de bovengenoemde branches. Op Legerdump.info is overzichtelijke wijze een verdeling gemaakt in aangeboden en gezochte artikelen. Deze artikelen zijn ondergebracht in diverse categorieën en subcategorieën.

Wij raden u aan om altijd uw advertenties te plaatsen in de daarvoor bestemde categorieen en subcategorieen.
Op deze manier bent u er altijd van verzekerd, dat uw advertentie sneller zal opvallen en opgemerkt zal worden door een potentiele koper. 

Let op !!
In de categorie Buitensport wordt een veelvoud aan subcategorieen in de vorm van vele soorten buitensporten getoond.
Wij raden u aan om alleen advertenties te plaatsen in deze subcategorieen, indien plaatsing in geen van de hier op Legerdump.info andere aangeboden categorieen mogelijk is. Hierdoor wordt de overzichtelijkheid  op Legerdump.info continue gewaarborgd en bent u continue verzekerd van efficiente koop en verkoop van uw artikelen.