in Registreren

Veelgestelde vragen op Legerdump.info

Waarom moet ik mij als klant eerst registreren op Legerdump.info.?
Registreren op Legerdump.info is verplicht voor uw als klant als u van plan ben om advertenties te plaatsen. Deze registratie en de daarbij behorende gegevens hoeft u maar eenmalig uit te voeren. Een deel van deze gegevens wordt automatisch verwerkt in uw advertentie, waneer uw er eentje plaatst. Uiteraardt kan u altijd via uw persoonlijke account deze gegevens wijzigen en of verwijderen. Wij adviseren u om deze gegevens wel ingevuld te laten, omdat hierdoor een potentiele koper sneller uw advertentie kan vinden en eventueel interesse hierin kan tonen.

Is het toevoegen en reageren op advertenties geplaatst op Legerdump. info gratis.?
Ja, het is gratis. U hoeft hier niet voor te betalen. Het enige wat voor u rekening komt zijn de kosten verbonden aan het artikel waar u als koper in geïnteresseerd ben. Deze kosten worden aan u als koper in rekening gebracht door de verkoper.

Hoe kan ik een advertentie plaatsen.?
U maakt eerst een persoonlijk profiel aan, waarbij er enkele gegevens ingevuld moeten worden. Vervolgens kunt u meteen aan de slag en kan ongelimiteerd advertenties plaatsen met de daarbij behorende foto's. U dient er wel op toe te zien, dat het plaatsen van de advertenties gebeurt in de juiste categorieën. Dit vergroot namelijk de kans op potentiele kopers

Hoe kan ik foto's plaatsen bij mijn advertentie.?U logt in op uw persoonlijke profiel en heeft daarbij tijdens het stappenplan voor het plaatsen van een advertentie de mogelijkheid, om 3 foto's te plaatsen. Het is raadzaam om foto's van goede kwaliteit te plaatsen bij uw advertentie. Dit is niet verplicht, maar wij raden u aan om dat wel te doen. Potentiele kopers krijgen zo een completer beeld van het artikel, welke u te koop heeft.

Hoe breng ik wijzigingen aan in mijn advertenties.?
U logt in op uw persoonlijke profiel en kan daar advertenties wijzigen naar eigen wens

Hoe kan ik mijn advertentie verwijderen.?
U logt in op uw persoonlijke profiel en kan vandaar advertenties verwijderen.

Hoe kan ik contact opnemen met een adverteerder.?
Door de contactgegevens van de adverteerder te raadplegen. Dit kan zijn middels een email of telefoon

Kan ik zelf ook adverteren op Legerdump. info voor mijn ondernemingof bedrijf.?
Ja tegen hele gunstige tarieven kunt u zelf reclame maken op Legerdump.info voor u eigen bedrijf.
Voor meer informatie hierover ga naar  www.legerdump.info/adverteren